pijl

Zomerdromen

1 september 2019

Zomerdromen in het Timorpark

Romantische markt
Zondag 1 september vanaf 12.00 uur is het Timorpark in Den Helder het toneel van een (romantische) markt, Zomerdromen. Brocante kramen, sieraden, natuurproducten, huisvlijt en kunstwerken staan uitgestald langs de route door het park. De gezamenlijke serviceclubs en plaatselijke foodtrucks verzorgen de innerlijke mens en op de grasvelden is voldoende ruimte om de kleedjes uit te spreiden en te picknicken.

Muziek en dans
Zomerdromen zonder muziek en dans is ondenkbaar en niet nodig in een stad dat barst van het lokale talent. Ook dit jaar is er weer een uitgebreid dans- en muziekprogramma. Het muziekprogramma wordt deze editie afgesloten met twee zomerconcerten. De eerste is van Margriet Sjoerdsma en de tweede van Sandro Assorgia (bekend van Van Dik Hout).

Kids
Voor de kinderen is op Zomerdromen genoeg te beleven. Dit jaar strijkt circus Malle Balle neer op Zomerdromen. Bij dit circus mag iedereen gratis zijn of haar kunsten uitproberen. Bij het danspodium mag mee gedanst worden en zijn er diverse workshops. Er is een springkussen en allerlei lekkers voor de kinderen. Stichting Kinderopvang Den Helder komt met een grote bus. Wat de kinderen daar kunnen doen is nog een verrassing.

Zomerdromen

Volg ons ook op
Instagram en Facebook!

Zomerdromen